XX Українська науково-практична конференція з міжнародною участю «Довженківські читання: Доказова медицина в психіатрії залежностей»

03.02.2020 Колєснік Тетяна Миколаївна

НОВИНА


ВЕЛЬМИШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Державна установа «Інститут неврології, психіатрії та наркології Національної академії медичних наук України» та ГО «Асоціація неврологів, психіатрів і наркологів України» запрошують Вас прийняти участь у роботі «ХХ Української науково-практичної конференції з міжнародною участю «Довженківські читання: Доказова медицина в психіатрії залежностей», яка відбудеться 14-15 квітня 2020 р. в м. Харків.
На Конференцію запрошуються провідні вітчизняні та закордонні вчені у галузі наркології та психіатрії, головні наркологи управлінь охорони здоров`я обласних та міських держадміністрацій, організатори медичної та реабілітаційної допомоги хворим наркологічного профілю, лікарі, психологи, соціальні працівники, а також представники недержавних громадських організацій, що працюють у сфері надання допомоги особам зі станами залежності різного походження.
Засідання Конференції будуть проходити в актовій залі ДУ ІНПН НАМН (м. Харків, вул. Академіка Павлова, 46), 2 поверх. Початок роботи конференції – 14 квітня о 10-00 год.
Для отримання докладної інформації про концеренцію Ви можете завантажити файл за посиланням нижчепосиланням